A&B SM HB är ett stabilt familjeföretag som bildades 1992 och har över 15 års erfarenhet av möbelförsäljning och utökades 1998 med Runda Bastun.

Vår affärsidé
Att leverera kvalitetsprodukterna direkt från fabriken till den nöjda kunden är vår affärsidé. Vi har den absolut bästa tillverkaren och leverantörerna.

Schenker levererar våra bastutunnor direkt från fabriken till kundens närmaste Schenkers terminal alt hem leverans om avlyftning från trailer kan ordnas exempelvis med traktor/truck med gafflar. Frakt kostnaden är det samma på båda alternativ. Hem transport från terminalen kan ordnas med kranbil.

Bastutunnan i byggsats är inplastad från fabriken med färdiga byggdelar. Exempelvis kommer bastutunnan 3.3m i ett paket med längden 3,3 m, bredd 1,1 m, höjd 0,8 m, vikt ca 550 kg och kan hämtas från kundens närmaste Schenker terminal där dom hjälper till att lyfta paketet på kundens släpkärra. 2 st spännband behövs men spänn inte paketet för hårt för att undvika att fönsterglas går sönder. Hem transport från terminalen kan ordnas med kranbil.


Bastutunna 3,3 m i byggsats inkl. bastuvagn hämtad av kund på terminal

Vi levererar även till skärgården och öar med egna båtar där ett tillägg tillkommer.

Vid kreditköp via vår kreditgivare Nordea Finans behöver ingen handpenning eller ränta betalas!

Vi har också agenturen för CatMarina flytande villor, flytande kontorsbyggnader, flytande servicebyggnader till båthammnar, flytande studentbostäder, flytande restaurang mmm. All tillverkning enligt kundens önskemål. Se vår hemsida eller besök de flytande servis / kontorsbyggnader i Wasahamn Djurgården Stockholm som vi levererat.